Meslek Yüksekokulumuz Öğrencisi Aykut Topçu’dan Büyük Başarı

Meslek Yüksekokulumuz öğrencisi Aykut Topçu, Kültür Bakanlığı ve RATEM iş birliğiyle düzenlenen Aklıma Bir Fikir Geldi yarışmasında İkincilik Ödülü kazandı.

Meslek Yüksekokulumuz Elektronik Teknolojisi programı öğrencimiz Aykut Topçu, RATEM'in "Aklıma Bir Fikir Geld"i yarışması Televizyon kategorisinde ikinci oldu.

TRT'nin İstanbul Radyo Binası'nda düzenlenen törene öğrencimiz Aykut Topçu ile birlikte Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Akif Yılmaz katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) iş birliği ile bu yıl onuncusu düzenlenen “Aklıma Bir Fikir Geldi - Üniversitelerarası İletişim Fikirleri Yarışması” ödül töreni, “Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telifi” başlıklı panelle başladı.

Ödül Kazanan Eserler Sergisi’nin açılışının ardından ödül törenine geçildi. Törende Meslek Yüksekokulumuz Elektronik Teknolojisi Programı öğrencimiz Aykut Topçu, yarışmanın “Televizyon” kategorisine göndermiş olduğu eserle 882 eser arasından İkincilik Ödülü'ne layık bulundu.

Törenin son bölümünde ödül kazanan öğrencilerin üniversitelerine teşekkür plaketi verildi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesine verilen teşekkür plaketini Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem aldı.

Üniversitemize bu gururu yaşatan öğrencimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, Cuma