Kütahya Zafer Havalimanı İtfaiye Teşkilatı Ziyareti

Kütahya Zafer Havalimanı İtfaiye Teşkilatı Ziyareti

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanlığı'nın Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik düzenlediği Kütahya Zafer Havalimanı itfaiye teşkilatı ziyareti 02.11.2023 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Teknik geziye katılan öğrencilerimize Kütahya Zafer Havalimanı İtfaiye Birim Şefi Fatih Çivici tarafından Havalimanı itfaiye teşkilatları (ARFF) çalışma şartları, kullandıkları araç ve ekipmanlar hakkında bilgi verilerek araç ve ekipmanların öğrencilerimiz tarafından kullanımını sağladı.

Aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma İtfaiyecilik Programı’ndan 2019 yılında mezun olan Fatih Çivici öğrencilerimize verdiği brifingde meslekte kariyer planlama ile ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

Teknik gezide görev alan hocalarımız Öğr. Gör. Bülent BULDU ve Öğr. Gör. Emre Safa TENGİLİMOĞLU ile bir araya gelen Kütahya Havalimanı Müdürü Sayın Rıfat ATASOY, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Havalimanı yangın güvenliği ile ilgili hedeflerinden bahseden ATASOY, İtfaiye birimini büyütmek için çalışma başlattıklarını bölüm mezunlarımızdan oluşan yeni bir ekip hedeflediklerini dile getirerek, yapılan iş birliğinin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

 Öğr.Gör. Bülent BULDU sorumluluğunda gerçekleştirilen teknik geziye Öğr. Gör. Emre Safa TENGİLİMOĞLU’da eşlik etti. Katılan öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde Meslek Yüksekokulumuza ulaşması ile teknik gezi başarı ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, Cuma