Rektörümüzden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Rektörümüzden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Meslek Yüksekokumuza yapmış olduğu ziyaret ile akademik ve idari personelimiz ile bir araya geldi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Eyüp IRGAT ve Yüksekokul Sekreterimiz Kasım TÜZÜN tarafından karşılan Rektörümüz diğer akademik idari personel ile tanışmak üzere toplantı salonuna davet edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından yapılan görsel sunumla Rektörümüze bölümlerimiz, programlarımız, öğrenci sayılarımıza ilişkin veriler, Meslek Yüksekokulumuzun fiziki durumu, akademik ve idari personelimize ilişkin genel bilgiler verildi. Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM konuşmasının sonunda Rektörümüze Meslek Yüksekokulumuza geldikleri için teşekkür edip, yeni görevinde başarı dileklerini sundu.

Sonrasında Sayın Rektörümüz yapmış olduğu konuşmasında üniversitenin yönetimine ilişkin temel ilkelerini akademik, sanatsal ve sportif üretim, eğitim öğretime katkı, üniversite paydaşlarına katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliği dışındaki aidiyetleri üniversite kapısının dışarısında bırakma olarak sıraladı. Konuşmasının akabinde akademik ve idari personelimizle tek tek tanışıp yapmış oldukları görevler hakkında bilgiler aldı. 

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM ve diğer personelimize hazırlamış oldukları sunum ve sıcak karşılama için teşekkürlerini ilettikten sonra Meslek Yüksekokulumuz binası önünde çekilen toplu fotoğraf ile tanışma toplantısı sona erdi.

Buradan bir kez daha Sayın Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor hoşgeldiniz diyoruz.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2023, Cuma