Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programından “İtfaiyecilik Haftası” Kutlaması

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programından “İtfaiyecilik Haftası” Kutlaması

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiyecilik haftası sebebiyle Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne yaptıkları ziyaret ile itfaiye personelinin itfaiyecilik haftasını kutladı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERDEM koordinatörlüğünde planlanan ziyarette Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK Hocamız öğrencilerimize eşlik etti.

Rektörümüz ve öğrencilerimiz Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Sayın Ahmet Enes KARADAŞ ve itfaiye personeli tarafından karşılandı. İtfaiye Müdürlüğü’nde yapılan kutlama töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK Hocamız “İtfaiye Teşkilatlarının bir kent için ne kadar önemli ve değerli kuruluşlar olduğunu özellikle son yıllarda yaşadığımız deprem, sel, yangın gibi birçok felakette gösterdikleri başarılı müdahalelerle bir kez daha anlamış olduk. Dara düşmüş her canlının yardımına koşan itfaiyecilerimizin "İtfaiyecilik Haftası"nı kutluyorum. Herkesin korkarak uzaklaştığı olumsuz durumlara çoğu kez kendi canını tehlikeye atarak özveriyle görevini ifa eden tüm itfaiyecileri Kütahya İtfaiyesi nezdinde tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya İtfaiyesi itfaiye Müdürü Sayın Ahmet Enes KARADAŞ yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini iletti. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerinin eğitim sürecine katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Törenden sonra itfaiyecilerle bir süre sohbet eden Rektörümüz ve öğrencilerimiz daha sonra Kütahya İtfaiyesinden ayrıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2024, Cuma