Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz tarafından Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanlığı'nın Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ziyareti gerçekleştirildi.

Teknik geziye katılan öğrencilerimize Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Sayın Tamer YİĞİT tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’nin hizmet sistemi  hakkında bilgi verilerek kullanılan araç ekipman ve teknolojinin öğrencilerimize uygulamalı örnekleri sunuldu.

Teknik gezide görev alan Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Bülent BULDU ile bir araya gelen Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Sayın Tamer YİĞİT, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitim işbirliğinin gelecek yıllarda da devam etmesini istediğini söyledi.

Teknik geziye katılım sağlayan öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde Meslek Yüksekokulumuza ulaşması ile teknik gezi başarı ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, Perşembe