2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Üniversitemizde ‘’engellerimizle Güçlüyüz’’ Etkinliği Düzenlendi

24.04.2024 tarihinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Evliya Çelebi Yerleşkesinde bulunan Emre Kuruoğlu tırmanma duvarında ‘’Engellerimizle Güçlüyüz’’ etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Kütahya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü USLU, İl Müdür Yardımcısı Hüseyin KELEŞ, Kütahya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM), Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Nilüfer DALKILIÇ ve personelleri, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERDEM, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı ve Dağcılık Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Bülent BULDU, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu personel ve öğrencileri, Üniversitemiz engelli öğrencilerinin yanında Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Dağcılık, Engelsiz Hayat ve Risk Topluluk öğrencileri de katılım sağladılar.

Etkinliğe eğitimci olarak katılım sağlayan Öğr. Gör. Bülent BULDU’nun gözetiminde Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğrencileri tırmanma duvarına tırmandılar.

Üniversitemiz Tırmanma Duvarı Platformu üzerinde oluşturulan stantta misafir öğrencilerimize yönelik yüz boyama etkinliği yapıldı. Müzik eşliğinde yapılan etkinlikler boyunca misafir öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ve ikram ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, Salı