Akademik Teşvik Ödül Töreni

Akademik Teşvik Ödül Töreni

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasıyla, Meslek Yüksekokulumuzda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenler için Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile birlikte bir tören gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Komisyonumuzun yaptığı değerlendirmede başarılı olan akademisyenlerimize teşekkür etti ve gelecek yıl daha çok akademisyenimizin akademik teşvik alacağına inanadığını ifade etti. Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bir hedefinin de uluslararası sıralamalarda daha üst sıralara çıkmak olduğunu kaydeden Prof. Dr. Kızıltoprak, Üniversitemizin akademisyenlerine bu yolda her türlü desteği vermeyi sürdüreceğini söyledi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından ödül almaya hak kazanan akademisyenlerimiz, ödüllerini Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın elinden aldı.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, Pazartesi