Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğrencileri Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı’na bu yıl yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz Öğr. Gör. Bülent BULDU koordinatörlüğünde Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek itfaiye teşkilatlarının çalışma sistemini yerinde inceleme fırsatı buldu.

İtfaiye Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik yapılan eğitim ve tanıtımda itfaiyecilerin acil durumlarda kullandığı araç gereç ve ekipmanlar ile ilgili bilgilendirme yapılırken öğrencilerimiz tanıtılan ekipmanları kullanma fırsatı da buldu.

Dönem başında itfaiyecilik haftası kutlamaları dolayısıyla itfaiye yetkilileri ile bir araya gelen Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERDEM işbirliğini geliştirerek itfaiye ile öğrencilerimizi daha sık bir araya getirmeyi istediklerini dile getirmişti.

Yapılan teknik gezide gönüllü itfaiyeci olmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları da alınarak, eğitimleri planlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2022, Cuma