Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü Öğrencilerinin Ankara İtfaiyesi Eğitim Gezisi

Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine Öğretim Görevlisi Emre Safa Tengilimoğlu koordinatörlüğünde, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda; yangında ilerleme teknikleri (labirent) eğitimi, itfaiye araç simülasyon eğitimi, K9 köpekli arama kurtarma eğitimi, itfaiye araçları ve arama kurtarma ekipmanlarının kullanımı ile ilgili eğitim aldılar.

Öğrencilerimize ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programına verdiği destekten dolayı, Bölüm Başkanımız Öğr.Gör. Ali Telli Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Salih Kurumlu ‘ya Teşekkür Belgesini takdim etti. Ayrıca İl Ankara AFAD 'a deprem simülasyon eğitimi ve deprem enkaz tatbikat alanı gezdirildi.

Öğrencilerimizin Anıtkabir ziyareti ile eğitim gezisi sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2022, Pazartesi