Su Altı ve Su Üstü Arama-kurtarma Semineri

DPÜ Kütahya Teknik Bilimler MYO’da, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik Öğr.Gör. Emre Safa TENGİLİMOĞLU'nun koordinatörlüğünde “Su Altı Ve Su Üstü Arama-Kurtarma” konulu eğitim gerçekleştirildi.

22 Nisan Cuma günü Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Ve Su Üstü Arama-Kurtarma Ekip Amiri Mesut Bozkurt, su altı ve su üstü arama-kurtarma araç ve malzemeleri ile okulumuz sivil savunma ve İtfaiyecilik programı öğrencilerimize uzmanlık alanları konusunda eğitim ve gösterim semineri düzenlemiştir.

Etkinliğin sonunda Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Telli, eğitim veren Mesut Bozkurt 'a teşekkür belgesi takdim etti. Etkinliğin sonunda Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Ve Su Üstü Arama-Kurtarma Ekip Amiri Mesut Bozkurt  Öğr. Gör. Ali Telli, Öğr. Gör Bülent Buldu ve Öğr. Gör Emre Safa Tengilimoğlu, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERDEM’i  makamında ziyaret ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2022, Pazartesi