Meslek Yüksekokulumuzda “Kariyer Söyleşileri“ Başlıklı Çevrimiçi Etkinlik Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda "Kariyer Söyleşileri" Başlıklı Çevrimiçi Etkinlik Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda Final Sınavları öncesinde özellikle öğrencilerimize motivasyon sağlamak amacıyla 2 Oturumdan oluşan çevrimiçi etkinlik düzenlendi.
1. Oturumda Moderatörlüğünü Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ERDEM'in yürüttüğü ve AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali ARTUN'un konuşmacı olarak katıldığı "Makine Teknikerliğinden AFAD İl Müdürlüğüne Bir Kariyer Öyküsü" başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Bu oturumda AFAD Müdürü ARTUN'un Meslek Yüksekokulumuzun Makine Programından 2005 yılında 3.94'lük bir dereceyle okul birincisi olarak mezun olduğu süreci de içine alan başarı öyküsü konu edilmiş ve öğrencilerimize motivasyon sağlayıcı bir çok tavsiye yer almıştır.

Moderatörlüğünü Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Ali TELLİ'nin yürüttüğü 2. Oturumda ise Afad İl Müdürü Ahmet Ali ARTUN tarafından "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi. Etkinliğin sonunda düzenlenen bir mini yarışmayla 3 katılımcıya Afet Acil Durum Çantası hediye edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021, Pazartesi