Güz Döneminin Son Dersini Uygulamalı Olarak İşlediler

KDPÜ Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programındaki 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezine Teknik Gezi Gerçekleştirdi.

18 ve 19 Aralık 2019 tarihinde, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali TELLİ öncülüğünde Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezinin ziyaret edildiği gezide, hocalarımıza ve öğrencilerimize 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tamer YİĞİT’in kurum ile ilgili bilgilendirme yapmasının ardından, Çağrı Merkezinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Çağrı Merkezi çalışma ortamını yerinde gözlemleyen hocamız ve öğrencilerimiz, kuruma gelen acil çağrıların yanıtlanması ve yönetimi süreçlerini inceleme şansına sahip oldular.

Bölüm Başkanımız Ali Telli ve öğrencilerimiz; " Acil Durumda Tek Numara 112" bilinirliği arttırma ve asılsız çağrının önlenmesine yönelik çalışmalara destek vereceklerini ifade ettiler.

Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezine gerçekleştirilen teknik gezi, kurum yöneticilerinin, hocalarımızın ve öğrencilerimizin karşılıklı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, Pazartesi