Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

2012 ve 2015 yılları arasında Meslek Yüksekokulumuz Müdürlük Görevini de yürütmüş olan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa AYDIN, 18.09.2019 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etmiş ve 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı açılışını tüm akademik personelimizle bir araya gelerek gerçekleştirmiştir.

Prof.Dr. Mustafa AYDIN konuşmasının ardından iyi dilek ve temennilerini sunarak yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Meslek Yüksekokulumuz olarak Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa AYDIN’a Yüksekokulumuza yapmış olduğu ziyareti için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019, Cuma