2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni değerli öğretim elemanlarımız ve mezun olan öğrencilerimizin ailelerinin katılımlarıyla 03 Mayıs 2019 Cuma günü Germiyan Kampüsü'nde çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Mezuniyet Töreninden önce Bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimize ilgili Bölüm Başkanlarımız tarafından sınıflarda başarı belgeleri verildi. Ardından geçilen Mezuniyet Töreni Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mezun öğrencilerimiz adına dereceye giren öğrenci tarafından yapılan konuşmanın ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonrasında Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize başarı plaketleri takdim edildi.

Meslek Yüksekokulumuzu Birincilikle bitiren Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik Programı öğrencisi Fatih Muhammet CEBECİ'ye plaketi Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Sayın Mehmet ERDEM tarafından, İkincilikle bitiren Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencisi Murat Alper GÜLKAYA'ya plaketi Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Akif YILMAZ tarafından, Üçüncülükle bitiren Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı öğrencisi Ahmet Okan DURU'ya plaketi Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Dr. Nuri CEYLAN tarafından takdim edilmiştir.

Takdiminin ardından halk oyunları ekibi gösterisini sergiledi ve akabinde öğrencilerimiz, hep birlikte kep atma heyecanını ve coşkusunu yaşadı. Törenin sonunda gelen konuklara canlı müzik eşliğinde Mezuniyet Pilavı ikram edildi.

Mezuniyet töreninin ardından saat 15:30'da Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Sergisinin açılışı yapıldı. Sergide tüm yıl boyunca öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalar tanıtıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, Pazartesi