Yerinde ve Etkin Eğitim Öğretime Devam

Meslek Yüksekokulumuzda eğitim öğretim faaliyetleriimizi sınıf duvarlarıyla sınırlandırmamaya devam ediyoruz. Meslek Yüksekokulunuz Öğretim Görevlisi Ali TELLİ'nin sorumluluğunda Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü'nde okumakta olan 2. sınıf öğrencilerimizin 11.04.2019 tarihinde perşembe günleri 14:00-16:50 saatleri arasındaki 516314801 kodlu "Elektronik Haberleşme" dersi, Altıntaş Zafer Havalimanı'nda yer alan yangın kulesinde, telsiz odasında ve yangınla mücadele departmanında uygulamalı olarak işlendi.

Bu etkinliğimizdeki amaç öğrencilerimizin okudukları bölümü daha iyi tanımaları ve teorik bilgilerinin yanında hali hazırda Zafer Havalimanında görevli personellerden, kullandıkları teçhizatları ve uygulamalarını yerinde görmeleri ve bilgi almalarıdır. Halen Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümünde öğrenci olan ARFF Memuru FATİH ÇİVİCİ ve Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Departmanında görevli Aircraft Rescue and Firefighting personeli Yüksekokulumuz öğrencilerine bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Meslek Yüksekokulumuz olarak öğrencilerimize bu imkanı sağladıkları için Altıntaş Zafer Havalimanı yetkililerine ve tüm personeline teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, Pazartesi