Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri ile İletişim Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuzun her Bölümünden iki öğrenciyle temsil edildiği Öğrenci Konseyimiz ile 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemine giriş temalı iletişim toplantılarımızın ikincisi 26.02.2019 tarihinde saat 14:30'da Yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM’in Başkanlığında, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Nuri CEYLAN, KDPÜ KAMER Temsilcimiz Öğr.Gör. İbrahim ÖZCAN, Yüksekokul Sekreteri Hüseyin MERMERKAYA ve Yüksekokulumuz Bölüm/Programlarını temsil eden öğrencilerle gerçekleştirildi.

Başlangıçta öğrencilerimize Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü’nün 12/02/2019 tarihli yazısına istinaden Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde kararlaştırılan ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinin ev sahipliğinde 14 Mart 2019 tarihinde düzenlenmesi planlanan "Ege Bölgesi- Bölgesel Kariyer Etkinliği" kapsamında yapılacak olan etkinliğe dair bilgi verilmiş ve katılım sağlamak isteyen öğrencilerimizin tespiti yapılmıştır.

Devamında öğrencilerimiz ile gerek Meslek Yüksekokulumuz eğitim öğretim faaliyetleri gerekse sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında bilgi alış verişi, geleceğe dönük projeler ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Toplantı, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mehmet ERDEM’in iyi dilek ve temennileri ile sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, Cuma