Pegem Akademi DGS Bilgilendirme Sunumu

Kütahya PEGEM Akademi tarafından 26.10.2017 Perşembe günü saat 14:00’da Meslek Yüksekokulumuz Konferans salonunda Dikey Geçiş Sınavına girecek olan öğrencilerimiz için bilgilendirme sunumu yapıldı. Konuşmacı olarak PEGEM Akademi Kütahya Şubesinin sahibi Fehmi ÇAPRAZ, Eğitim Koordinatörü Bilge BİLEN ve Meslek Yüksekokulumuzda görev yapmakta olan, aynı zamanda da PEGEM Akademi Kütahya şubesinin danışmanı olan Öğr.Gör. Özgür ÖZCAN katıldı. Yapılan sunum ile değerli öğrencilerimize yıl sonunda girecekleri Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile ilgili olarak detaylı bilgiler verildi ve bu sınava nasıl hazırlanmaları ve hazırlanırken nelere dikkat etmeleri gerektiği anlatıldı.

Sunum sonunda Kütahya PEGEM Akademi tarafından, sunuma katılan öğrencilerimiz arasında yapılan çekilişle 3 öğrencimize %50 ve 3 öğrencimize de %25 oranında indirimli DGS kayıt hakkı kazandırıldı.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü olarak başta Kütahya PEGEM Akademi Sahibi Fehmi ÇAPRAZ'a, Eğitim Koordinatörü Bilge BİLEN'e ve Yüksekokulumuz öğretim elemanı Öğr.Gör. Özgür ÖZCAN'a yapmış oldukları bu etkinlik için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, Perşembe